SKLinda

Előtte - utána: egy icipici fürdőszoba kis költségvetésű felújítása

2017. szeptember 29. - SKLinda

Szeretnék ma bemutatni egy valóban pirinyó fürdőszobát, amit kis költségvetésből, nagy felújítási munkálatok nélkül keltett új életre a dán Mette Helena Rasmussen. A hazájában jól ismert lakberendező hölgy, televíziós személyiség, és a Retro Villa lakberendezési webshop egyik megálmodója. Nemrég saját blogján mutatta be ezt az egyszerűen nagyszerű villám-átalakítást.

sklinda-csempedekor-felujitott-furdoszoba1.jpg

Íme a kis fürdő a felújítás előtt:

sklinda-csempedekor-felujitott-furdoszoba-elotte.jpg

Tudom-tudom..... szokásos vacak minőségű fotó... Este, vakuval, kb. telefonnal készült. De úgy gondolom, hogy a lényeg azért így is jól látszik. A helyiség nagyon keskeny, kicsi, lehasznált és teljesen hiányzik belőle a tárolóhely. Egy frissítő festés, nagyon alapos tisztítás a csempének és pár jól megválasztott fürdőszobai bútor, kiegészítők, textilek és tádáám. 

sklinda-csempedekor-felujitott-furdoszoba2.jpg

A zárt tárolóknak köszönhetően a nem tetszetős holmik mind helyet kaptak. Így főszerephez juthatnak a szépséges kiegészítők, mint az illatgyertyák, esztétikus törölközők és persze néhány zöld növény is életet csempész a kamra méretű helyiségbe. Hasonlóan jó minőségű és vagány cuccok itthon is elérhető áron beszerezhetők, lásd a H&M Home vagy Jysk kínálatát. A csempéknek pedig matricák segítségével modern dizájnt is adhatunk percek alatt. A képeken látható matricák ugyanis elérhetők a CSEMPEdekor webáruházban is. A raktáron lévő darabok 1-2 munkanap alatt meg is érkeznek. Hát nem remek? ;)

sklinda-csempedekor-felujitott-furdoszoba3.jpg

sklinda-csempedekor-felujitott-furdoszoba4.jpg

sklinda-csempedekor-felujitott-furdoszoba5.jpg

sklinda-csempedekor-felujitott-furdoszoba6.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a Facebook oldalamat, nehogy lemaradj a legfrissebb tartalmakról, valamint az Instagramon is megtalálsz.

Hasta la vista!
SKLinda

süti beállítások módosítása