SKLinda

ELINDULT a csempematrica webáruház!

Azaz a www.csempedekor.hu

2016. október 26. - SKLinda

Kedves Olvasóim!

Dobpergés és trombitaszó!! Most már végre elárulhatom Nektek, min dolgoztam az elmúlt hónapokban. Elindult saját webáruházam, a Csempedekor.

csempedekor_logo.png

És mit árulok? Szuper menő, grafikus designerek által tervezett csempematricákat. 

csempematricak_a_konyhaban.jpg

Miért pont csempematricát? Mert szenvedélyesen szeretem a lakásdekorációt, ezen belül is a gyors és egyszerű, akár saját kézzel megvalósítható átalakításokat. Mindemellett teljesen oda vagyok a szép csempe/cementlap burkolatokért. És hogy lehet mindezeket ötvözni? Csempematricával! 

csempematricak_a_konyhaban2.jpg

Hiszen sokan nem engedhetik meg maguknak a cementlapokat vagy a hasonló dekoratív csempéket. Vagy épp nincs lehetőségük a már meglévő burkolatot felújítani. Ilyenkor nagyon jó lehetőséget adnak a csempematricák, hiszen pillanatok alatt tudnak új hangulatot varázsolni a konyhába vagy a fürdőbe anélkül, hogy mélyen a pénztárcánkba kéne nyúlni vagy hosszan tartó munkálatokat végezni.

Ezek a matricák magas minőségű anyagból készülnek, megfelelően letisztított csempére nagyon gyorsan felrakhatók és vízállóak. Ha pedig le szeretnénk venni, nyom nélkül, könnyedén eltávolíthatók. Kell ennél több? :D

csempematrica_felragasztasa.jpg

csempematricak_a_konyhaban3.jpg

furdoszoba_csempematricaval.jpg

Elsősorban az itthon is méltán népszerű 15x15 centiméteres fehér csempékre készülnek, melyek sok háztartásban már évtizedek óta stabilan bírják a gyűrődést. Ugyanakkor folyamatosan megtalálhatók a piacon, sosem mennek ki a divatból és az áruk is rendkívül kedvező. Egyik nagy kedvencem a Zalakerámia Carneval termékcsalád fehér csempéje. 

csempematrica_grafikus_minta.jpg

csempematrica_palma_minta.jpg

csempematrica_viragos_minta.jpg

csempematricas_alatet.jpg(képek forrása: a gyártótól)

Hamarosan újabb matricákkal is bővül a kínálat. Ezt személyesen ki is próbáltam, méghozzá Édesanyám konyhájában dobtam fel velük a konyhapult feletti burkolatot.

Ragasztásra fel!

Hasta la vista!
SKLinda

 

süti beállítások módosítása