SKLinda

Csempematrica - fontos tudnivalók

2016. november 23. - SKLinda

Anyukám konyhájában több, mint 30 éve van fent a 15x15 centiméteres fehér csempe, és nem cserélnénk le amíg magától nem kezdene bomlani. :P Ez persze csak vicc - igazából ez a fajta burkolat időtálló és nagyon szerethető. A konyha berendezése azóta többször átalakult, de a csempe a falon maradt.

Tavaly vettem neki azulejo mintás csempematricát, a bécsi Kare-ban. Első látásra szerelem volt. Több mint egy éve vannak fent a matricák és remekül néznek ki azóta is. Így született meg bennem az elhatározás, hogy felveszem a kapcsolatot a gyártóval - innen indult a webáruház ötlete.

csempematrica_felragasztasa_konyhaban.jpg

Mai bejegyzésemben összeszedek minden fontos tudnivalót a Csempedekor webáruházban kapható csempematricákról.

csempematrica_bento_3.JPEG

A csempematrica felragasztása előtt a díszítésre szánt felületet tisztítsuk meg. Legyen por- és vízkőmentes. A megtisztított felületre a csempe egyik szélétől elindulva, simító mozdulatokkal húzzuk végig a matricát, hogy a kész felület buborékmentes legyen.

csempematrica_bento_01.JPEG

A csempematricák anyaga és ragasztója egyaránt tökéletesen vízálló, így bátran használható a vizes helyiségekben. Speciális anyagának köszönhetően a csempematrica évekig tartós. UV-álló, így világos helyiségekben sem fakul meg.

csempematrica_bento_2.JPEG

A felragasztott csempematrica normál háztartási tisztítószerrel tisztítható, a legalkalmasabb erre a célra a mosogatószer. Nem ajánlott a klór-, sav- vagy súrolószer tartalmú tisztítószerek használata, illetve a súrolószivaccsal történő tisztítás.

csempematrica_caravan.jpg

A csempematrica nyom nélkül – egy darabban, bármikor könnyedén eltávolítható, nem szükséges hozzá semmilyen oldószer.

csempematrica_googly_poster.JPEG

csempematrica_rimal_02.jpg

csempematrica_rimal_21.JPEG

A csempematricát elhelyezhetjük olyan helyen is, ahol meleg levegő/pára érheti, mint például tűzhely fölé. Közvetlen erős hőhatásnak kitenni azonban nem javasolt.

csempematricak_a_konyhaban3.jpg

A csempematricát járólapra, padlóra nem javasolt felragasztani.

csempematrica_taucher_poster_8er.jpg

Ha tetszett, nézz be a webáruházamba!

Hasta la vista!
SKLinda

 

süti beállítások módosítása