SKLinda

Variációk egy témára

2021. február 06. - SKLinda

Az utóbbi időben sokkal kevesebb bejegyzést írok ide, pedig pörögnek az események körülöttünk. Akik a Facebook, Insta oldalaimat követik, láthatják, hogy nem unatkozunk. 

Annyira nem, hogy időm sem volt eddig írni egy újdonságról: nemrégiben teljesen új projekthez kaptam felkérést. Már hónapok óta dolgozunk a megbízókkal, a kivitelezés pedig nemrég kezdődött el. Lassan pedig remélhetőleg már kézzel fogható dolgokat is tudok Nektek mutatni.

Addig is annyit elárulhatok, hogy izgalmas intergalaktikus utazás vette kezdetét.

 

Az egész megbízás kiindulópontja nagyfiam szobájának dekorációja volt - ebből születtek variációk, innen aztán a határ a csillagos ég! :)

A cél egy modern, vagány, ugyanakkor kikapcsolódásra maximálisan alkalmas szálláshely kialakítása. Nem is egy, hanem három szuper vidám, egyben minimalista és jövőbe mutató kabinház épül az Őrségben.

18f50a43764d6930738bf187cc0b9802_1.jpg

33e1d4720b3b66ed5afdeb120bc91ed7.jpg

e6c819a81e97b8575f4a38c96ab9e370.jpg

Egyelőre a látványtervek változatai készülnek, ezerrel keressük a koncepciónak megfelelő berendezési tárgyakat. Mutatok egy kis ízelítőt. (A képeket megvágtam, hiszen nem mutatom meg egyből az egészet - emiatt kicsit kurta-furcsának tűnhetnek a kompozíciók.)

art_space_grafika_vagott.jpg

viszak_hey_mars_mugyanta_padlo_vagott.jpg

viszak_space_pop_mugyanta_padlo_bonami_kanape_vagott.jpg

A vírus miatti helyzetből tulajdonképpen igyekszünk kihozni a maximumot. Megbízóim eleve messze vannak, így minden lehetséges online felületen folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Éppen ezért a berendezést is nagyrészt webáruházakból gyűjtjük össze. Eddigi legígéretesebb együttműködésünknek köszönhetően megtaláltuk a Bonami oldalán a tökéletes kanapékat. Ugyanitt szuper szaniter kiegészítőket és más egyéb apróságokat is be tudunk szerezni.

Már alig várom, hogy még többet elárulhassak erről az izgalmas projektről!

Addig is kövessétek az oldalaimat, le ne maradjatok a legfrissebb tartalmakról!

Hasta la vista!
SKLinda

süti beállítások módosítása