SKLinda

ÚJ ÉV - ÚJ ROVAT: Ház-álom

2018. január 01. - SKLinda

Majdnem pontosan három évvel ezelőtt kezdtem el írni a blogot, és azóta jó sok víz lefolyt a Dunán. Ez idő alatt jócskán belaktuk az "új" lakást, eredeti elképzeléseim szerint két főre terveztem, amikor megvettem, de hoppá, egyszer csak négyen lettünk. 

Ezennel, 2018. első napján - ünnepélyesen - új rovatot indítok a blogon, Ház-álom címmel.

Miért? Mert építkezésre adjuk a fejünket, hiszen már jó ideje lebeg a szemünk előtt az új otthon varázsa. Az ok, ahogy fentebb is említettem, igen egyszerű. A kibővült kis családdal hosszú távon nem megoldás a két hálószobás lakás. Meg különben is, mindketten, Férjem is és én is saját házról álmodunk rettentő régóta. Szóval így jött ki a Ház-álom. :D

sklinda-blog-alomhaz-kulso-1.jpeg

Most hosszasan nem ecsetelném, hogy miért döntöttünk a nulláról indulás mellett, egy meglévő ház megvásárlása helyett. Telkünk egyébként már két éve várja, hogy egyszer családunk otthonának helyszínéül szolgálhasson. Eddig leginkább a fű(gaz)nyírás rendszeres hadszíntere volt. Most végre talán látszik a fény az alagút végén, és egyszer csak beindul a gépezet. Egyre közelebb kerülünk dédelgetett álmunk megvalósításához.

A legelső Ház-álom bejegyzés miről is szólhatna másról, mint hogy milyen számunkra egy álomház. Jó ideje gyűjtögetek inspirációs képeket, melyekből rengeteg ötletet merítettünk már. Leendő házunk épp karácsony előtt megkapta az utolsó simításokat a tervezőasztalon, indulhat a projekt. 

Jöjjenek hát az igazi álmodozós inspirációk, kívülről befelé haladva. Elsőre valószínűleg nagyon eklektikus lesz a gyűjtemény, hiszen van itt a mediterrántól kezdve, a farmházon át a skandinávig mindenféle. De a végén össze fog állni a kép. :) Mindegyik képen ugyanis található egy-egy elem, ami valamilyen formában beépül majd leendő otthonunkba.

sklinda-blog-alomhaz-kulso-2.jpeg

sklinda-blog-alomhaz-kulso-3.jpg

sklinda-blog-alomhaz-kulso-4.jpg

sklinda-blog-alomhaz-kulso-6.jpg
sklinda-blog-alomhaz-konyha-etkezo-2.jpg

sklinda-blog-alomhaz-konyha-etkezo-3.jpg

sklinda-blog-alomhaz-konyha-etkezo-4.jpg

sklinda-blog-alomhaz-konyha-etkezo-5.jpg

sklinda-blog-alomhaz-konyha-etkezo-6.jpg

sklinda-blog-alomhaz-nappali-1.jpg

sklinda-blog-alomhaz-nappali-2.jpg

sklinda-blog-alomhaz-nappali-3.jpg

sklinda-blog-alomhaz-nappali-4.jpg

sklinda-blog-alomhaz-eloszoba-1.jpg

sklinda-blog-alomhaz-furdo-1.jpg

sklinda-blog-alomhaz-furdo-2.jpg

A képek forrásai ebben a mappában gyülekeznek szépen sorban. Ha szeretnéd látni, hogyan alakul álmunk megvalósítása, ne habozz követni a Facebook oldalamon.

Nagyon boldog és sikerekben gazdag új évet kívánok!
Hasta la vista!
SKLinda

süti beállítások módosítása