SKLinda

Háztűznéző: grandiózus New York-i otthon

2016. július 01. - SKLinda

Egy olyan otthont hoztam ma, mely valamelyest visszarepít bennünket a 20. század eleji nagypolgári lakások világába, ugyanakkor merészen modern megoldásaival valami egészen szokatlan egységet alkot. 

casa_tracy_martin_nyt01.jpg

A Brooklynban található ház egy nem mindenapi pár - Tracey Martin és Vince Clark - birtokában van. A zenei és filmes világ forgatagában élnek, a férj nem kisebb szám létrehozásában vett részt, mint a Depeche Mode-tól az "I Just Can’t Get Enough". Ízlésviláguk pedig igazán különleges, már-már morbid irányba fordul - ami valahol nem is csoda, hiszen Tracey családja temetkezési vállalkozásból élt, kislány korában a mindennapi rutin részeként kísérte a nagypapát a ravatalozóba. Így kerülhet például a klasszikus stílusú otthonba bizarr dekoráció, emberi anatómiai ábrázolás vagy hajból készült kép.

A lakberendező páros, Robin Standefer e Stephen Alesch (Roman and Williams) elsősorban a filmes szakmában is ismert (nevükhöz fűződik pl a Jószomszédi iszony vagy a Zoolander díszlete), híresek meglehetősen sötét - melankolikus stílusukról. Nekik köszönhető, hogy ebben az otthonban sötét színek, régi bútorok és kiegészítők, extravagáns tapéták találnak különleges összhangra. 

Érdemes a képeket alapos részletességgel végignézni! 

casa_tracy_martin_nyt02.jpg

casa_tracy_martin_nyt03.jpg

casa_tracy_martin_nyt04.jpg

casa_tracy_martin_nyt05.jpg

casa_tracy_martin_nyt06.jpg

casa_tracy_martin_nyt07.jpg

casa_tracy_martin_nyt08.jpg

casa_tracy_martin_nyt09.jpg

casa_tracy_martin_nyt10.jpg

casa_tracy_martin_nyt11.jpg

casa_tracy_martin_nyt12.jpg

casa_tracy_martin_nyt13.jpg

 

Forrás: Casa Vogue

Hasta la vista!
SKLinda

süti beállítások módosítása