SKLinda

Hol lóg - hol nem lóg

Avagy a függöny-elkötő története

2015. február 17. - SKLinda

Egy lakás attól válik igazán otthonná, ha belecsempészünk apróbb-nagyobb részleteket az életünkből. Ha például az utazási emlékek nem csak fotókon maradhatnak meg, hanem szerves részei lehetnek a mindennapi életünknek. Az ilyen kincsek mosolyt csalnak az arcunkra a szürke hétköznapokban, a kellemes élmények emléke jobb kedvre deríthet bármikor.

Jó pár évvel ezelőtt Andalúziában jártam, ahol a friss tavaszi szélnek köszönhetően a hullámok rengeteg tengeri kincset sodortak ki a partra. Megszámlálhatatlan mennyiségű gyönyörűséget. Valljuk be őszintén, van olyan nő, akiből nem tör elő ilyenkor az ősi gyűjtögető ösztön? Gyűjtöttem is belőle rendesen, barátnőmmel egy egész délelőttöt elbogarásztunk az üres strandon.

andaluzia2.jpg

A gyűjtemény néhány darabja egy szép üvegvázában került kiállításra, néhány anyukám fürdőszobáját ékesíti, néhány darab pedig most új életre kelt.


Nem árulok el nagy meglepetést, függöny-elkötő lett belőlük:

csiga-elkoto.jpg

Az alábbi galériában még több könnyen megvalósítható függöny-elkötő ötletet gyűjtöttem össze. A képek forrása erre a linkre kattintva elérhető. 

 

 

Tengeri kincsem pedig maradt még bőven, így hamarosan egyéb, ezekhez kapcsolódó felhasználási ötletet is hozok. 

Hasta la vista!
SKLinda

süti beállítások módosítása