SKLinda

Kristály csillárok, kicsit másként

2018. április 16. - SKLinda

A kristály csillárról sokaknak a robosztus, hatalmas méretű, klasszikus formájú, kristály függesztékektől roskadozó, antik lámpatest jut eszébe.

Az antik kristály csillárok még ma is nagy népszerűségnek örvendenek, de aki a modernebb, kifinomultabb formákat és stílusokat részesíti előnyben, az is számtalan opció közül választhat. A régmúlt eleganciája vegyítve a modern formákkal, igazán különleges csillárokat eredményez.

sklinda-blog-kristaly-csillar-cryst-water.jpg

Újragondolt klasszikus elegancia

Trendek jönnek-mennek, sok olyan lámpatest kapható amelyek néhány éven belül teljesen elveszítik varázsukat, ám a kristály csillárok sosem mennek ki a divatból.

Bármilyen helyiség pompáját új szintre emelik, sokan már a fürdőszoba világítását is csillárokkal valósítják meg. A klasszikusnak számító kristályokat vadonatúj módon használják a fel a világítás tervezők, amelynek hatására teljesen modern design csillárok jelennek meg a világítástechnika piacán.

Hol mutatnak a legjobban?

A helyszín nagyban befolyásolja a világítás stílusát. A csillárokat leggyakrabban az előcsarnokban vagy az étkező asztal felett helyezték el, de manapság már egyre bátrabb helyszíneket választanak a csillárok fellógatásához.

Például a hálószobában, a franciaágy felett elhelyezett elegáns kristálycsillár igencsak romantikus hangulatot teremthet, csakúgy izgalmas megoldás a fürdőszobában elhelyezett falikar is.

Ma már egy kifinomult kristálycsillárnak bármely helyiségben megvan a létjogosultsága és csupán a fantáziánk szabhat határt, hogy hol és milyen stílusban alkalmazzuk a szobák dekorálására.

A magyar CRYST Lighting elhivatott tervezői egészen magasra emelték a kristály csillár készítésének színvonalát. Egyedi gyártású lámpáik valódi stílust és maradandó értéket képviselnek.

Miskolci Vigadó

sklinda-blog-kristaly-csillar-cryst-miskolc-2.jpg

A Nagyteremben 8 db nagyméretű kristály díszítésű függesztett LED-es világítótest és egy 560x180 cm méretű csillár adja az általános világítást.

sklinda-blog-kristaly-csillar-cryst-miskolc.jpg

A falakon szintén szabályozható fényerejű, DALI vezérlésű egyedi lámpatestek helyezkednek el. Összesen több mint 200 000 kristály csillogása járul hozzá hogy a terem visszanyerte régi eleganciáját.

 

Villa Budapest határában

sklinda-blog-kristaly-csillar-cryst-villa.jpg

A nappaliba két Pure Flat típusú csillár, míg a lépcsőházba egyedi igény szerint kialakított kristály csillár került.

sklinda-blog-kristaly-csillar-cryst-villa-2.jpg

sklinda-blog-kristaly-csillar-cryst-villa-3.jpg

  

Modern családi ház

sklinda-blog-kristaly-csillar-cryst-modern-2.jpg

sklinda-blog-kristaly-csillar-cryst-modern.jpg

Budapest közelében fekvő gyönyörű családi házba kerültek az egyedi gyártású modern Cryst kristály csillárok.

 

Angliai magánklinika

sklinda-blog-kristaly-csillar-cryst-maganklinika.jpg

Londoni magánklinika fogadóterében elhelyezett egyedi készítésű kristály csillár.

sklinda-blog-kristaly-csillar-cryst-maganklinika-2.jpg

sklinda-blog-kristaly-csillar-cryst-maganklinika-3.jpg

Képek forrása: Cryst Lighting Kft. 

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a Facebook oldalamat, nehogy lemaradj a legfrissebb tartalmakról, valamint az Instagramon is megtalálsz.

Hasta la vista!
SKLinda

 

 

süti beállítások módosítása