SKLinda

Gondoltunk egy merészet...

Átalakult a csupafehér lakás

2017. október 18. - SKLinda

Aki követi a Facebook vagy az Instagram oldalaimat, már láthatta, hogy néhány napja ecsetet és hengert ragadtunk. Eddig a lakásra a 'minden fehér' volt jellemző, de gondoltunk egy merészet, és a legmeghatározóbb fal látványos változáson ment át. 

sklindablog-nappali-sotetkek-falfestes.jpg

Tulajdonképpen ez a leghosszabb egybefüggő falszakasz az egész lakásban, egyben központi szerepet is betölt. A lakásba belépve szemben van, egybefogja a nappali és étkező részeket. NA de honnan jött az ötlet?

Lassan három éve gyűrjük itt, és ez bizony ezen a falon is kezdett meglátszani. Nagy festésbe nem akartunk belefogni, csak ott felújítani, ahol a legnagyobb 'terhelésnek' van kitéve. Ez egy kisgyerek (és egy hamarosan születendő) mellett nem kérdés, hogy az étkezőasztal és a kanapé környékét érinti és hogy elég a kritikus magasságig festeni.

sklindablog-nappali-sotetkek-oszi-szinek-3.jpg

Hogy legyen összehasonlítási alap - így nézett ki korábban:

sklinda-lakasfoto--nappali-etkezo-s.jpg

Nem tanakodtunk túl sokat, hogy mi legyen a megoldás - először felmerült bennem egy parafa borítás - de nagyon hamar a foltálló, tisztítható festés mellett döntöttünk. De ha már festünk, akkor legyen valami szín, valami ütős. A Dulux Easycare festékcsaládból egyértelműen az Éjféli mélység fantázianévvel ellátott sötétkék mellett döntöttünk.Jelentem, nem bántuk meg a színválasztást!

sklindablog-nappali-sotetkek-falfestes-2.jpg

sklindablog-nappali-sotetkek-falfestes-4.jpg

A svédek már jó régen kitalálták, hogy a kék és a sárga kombinációja jól mutat. Néhány meleg sárga kiegészítővel remek harmóniát alkot ez a mélykék.

sklindablog-nappali-sotetkek-falfestes-5.jpg

Őszintén bevallom, én a 8. hónapos pocakommal a festési munkálatok könnyebbik végét fogtam csak meg, a dolgok oroszlánrészét Férj alkotta. Már maga a fotózás is kisebb kihívás volt. :D

sklindablog-nappali-sotetkek-falfestes-6c.jpg

sklindablog-nappali-sotetkek-falfestes-7.jpg

sklindablog-nappali-sotetkek-falfestes-10.jpg

Hasta la vista!
SKLinda

süti beállítások módosítása